Smedearbejde – små og store ting til både private og erhverv

Individuelt smedearbejde udføres på bestilling

Hos Røjle Trapper & Stål ApS udfører vi smedearbejde på bestilling. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi byder både privatkunder og erhvervskunder velkommen på værkstedet.

Med en velassorteret maskinpark har vi bred erfaring med smedearbejde i alle størrelser, og det betyder, at vi hurtigt og effektivt kan løse langt de fleste opgaver.

For private kunder kan det dreje sig om et stel til spisebordet, en ny reol, et skilt eller måske bare en slibning af græsslåmaskinen.

For erhvervskunder handler det ofte om større eller mindre reparationsarbejde, beslag, hængsler, låger, porte eller noget helt sjette. Vi udfører smedearbejde inden for alt fra industri til byggeri, og vi arbejder med alle de sædvanlige materialetyper, processer og metoder, så du kan få netop det, du har brug for.

Smedearbejde udføres på mål

Ved du nøjagtigt, hvad du har brug for, kan vi udføre smedearbejdet med udgangspunkt i dine egne tegninger – alternativt tager vi en dialog om dine ønsker, og sammen finder vi frem til den helt rette løsning.

På værkstedet har vi en lang række forskellige maskiner, der kan give dig et indtryk af, hvad vi kan løse – for eksempel:

  • Profilvalse
  • Maskinsaks
  • Lokkemaskine
  • Pladevalse 2000 x 12 mm.
  • Bånd- og rundsave til overskæring af stål.
  • Søjle- og magnetboremaskine til huller op til 100 mm
  • Svejseværker til alle materialer

Vi udfører både konstruktions- og reparationsarbejde, og med vores mange års erfaring garanterer vi et smedearbejde af høj kvalitet. Alt arbejde udføres på vores eget værksted eller på din lokation, hvis det er nødvendigt, og vi leverer og monterer naturligvis de færdige produkter. 

Låg til korngrav

Et af de produkter, vi med stor succes har produceret og leveret over hele landet, er låg til korngrave. Er du træt af at bøvle med presenning over korngraven, kan du i stedet få fremstillet et metallåg, der lukker grundigt af på en effektiv og enkel vis.

Vi producerer metallåget, så det passer nøjagtigt til dine mål – vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 62 56 14 54, så kan vi tage en uforpligtende snak om dine behov.

Landsdækkende smedeværksted med fokus på kvalitet

Med adresse på Langeland er det nemt at tro, at vi kun udfører smedearbejde på lokal basis, men hos Røjle Trapper & Stål ApS servicerer vi kunder i hele landet – og det gælder private såvel som erhverv.

Uanset størrelsen på din opgave er det altid kvaliteten, der er i centrum hos os. Vi har mange års erfaring med alt fra ståltrapper, altaner og balkoner til låger, porte og specialdesignede løsninger, og derfor kan vi med stor sandsynlighed også løse din opgave. Vil du høre mere om dine muligheder – eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en specifik opgave – så kan du enten udfylde vores kontaktformular eller give os et ring på tlf. 62 56 14 54.

Vi udfører alle tænkelige opgaver inden for smedearbejde, og vi prioriterer den enkelte opgave højt, så den kan leveres til tiden og til din fulde tilfredshed.


Et udvalg af smedearbejde vi har leveret