CE-mærkning – din garanti for sikkerhed

Røjle Trapper & Stål ApS er CE-certificeret

Kvalitetssikring er et essentielt punkt, når det kommer til konstruktion og montering af stålaltaner, franske altaner og balkoner. Hos Røjle Trapper og Stål ApS har vi dét, der skal til.

Når en stålkonstruktion – fx en altan eller en balkon – skal monteres på en bygning, er det vigtigt, at den lever op til alle tænkelige sikkerhedskrav. Som menigmand har du ikke en jordisk chance for at tjekke, om den nye altan er sikker eller ej, og derfor bør du altid alliere dig med en producent, der har papirerne i orden.

Det har vi naturligvis hos Røjle Trapper & Stål ApS. Din sikkerhed og kvaliteten af vores arbejde har højeste prioritet, og derfor er vi certificeret efter fremstillingsstandarden DS/EN 1090-1 til EXC 1, EXC 2 og EXC 3 for CE-mærkning af stålkomponenter til byggeri.

Det lyder kringlet og uforståeligt, men det er heldigvis ret enkelt for dig; du skal ikke bekymre dig om love, regler og sikkerhed. Vi har kontrol over hele processen og leverer den nødvendige dokumentation for godkendelse hos kommunen.

Hvad betyder CE-mærkningen i praksis?

Som udefrakommende kan det være svært at finde hoved og hale i en CE-mærkning af denne slags, og det giver på ingen måde sig selv, hvad det betyder. Vi vil gerne gøre det mere forståeligt for dig som kunde, og derfor forklarer vi nedenfor, hvad CE-mærkningen betyder helt konkret.

Kort sagt betyder certificeringen, at vores kvalitetssikring er beskrevet i en række procedurer og instruktioner, der sikrer samme høje kvalitet hver gang.

Derudover er følgende gældende:

  • Alle medarbejdere på svejseværkstedet har godkendte og gyldige svejsecertifikater til de relevante svejsesømme.
  • Alle vores svejsemaskiner samt værktøj og måleudstyr er godkendt og holdes løbende kalibreret.
  • Røjle Trapper & Stål ApS anvender udelukkende certificeret stål, og kan fås med fuld sporbarhed tilbage til producenten, hvis det ønskes.
  • Montøren udarbejder en omfattende kvalitetsrapport med fotodokumentation med ekstra fokus på billeder af de skjulte dele.

Er det nødvendigt – eller ønsker du det blot – leverer vi omfattende slutdokumentation af hele arbejdet med konstruktion og montering.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Siden 1. juli 2014 har det i Danmark været obligatorisk, at aluminiums- og stålkonstruktioner, som indgår i bærende konstruktioner, skal CE-mærkes i henhold til EN 1090. På trods af det kan det stadig være svært at finde ud af, om en given virksomhed er certificeret, og du kan som bygherre uforvarende komme til at købe en altan, der i bund og grund er ulovlig.

Det er ingen naturligvis tjent med. Først og fremmest fordi det svækker sikkerheden, og dernæst fordi det kan medføre en stor udgift, hvis altanen kræves fjernet.

Derfor – er du i tvivl, så spørg. Hellere én gang for meget end én gang for lidt. Og det gælder også, hvis du har spørgsmål til Røjle Trapper & Stål ApS, eller hvis du ønsker en uddybning af vores certificering, så du bedre kan forstå, hvad det drejer sig om. Hos os er kunden i centrum, og du skal trygt og sikkert kunne købe en altan, der lever op til alle gældende krav.