​Altan og balkon i alle faconer og størrelser

Udføring og montering af altan eller balkon efter dit ønske

Drømmer du om en dejlig altan til dit hus, villa, have eller lejlighed? Ønsker du at nyde morgenkaffen udenfor på din lækre altan? Så har Røjle Trapper & Stål ApS løsningen. Vi fremstiller altaner i alle størrelser og faconer. Vi designer og laver en løsning, som passer til dine ønsker og stil.

Når det kommer til din nye altan, har vi forskellige typer af altan belægninger og gelændertyper, som du skal vælge mellem, så du får lige præcis, det du ønsker dig. Du kan vælge mellem:

  • Altan Belægning: Hårdttræsplanker, stålplade eller aluminiumsplade.
  • Gelændertyper: Fremstilles i stål, rustfrit og aluminium. Enten som en af vores standardtyper eller efter kundens egne ønsker til form og udseende.

Ved udendørs produkter i stål, anbefaler vi at alle ståldele bliver varm zinket/galvaniseret, eventuelt efterfulgt af maling i en RAL farve.​​​

Få den sidste finish med de rette håndlister

Ud over altan belægning og gelændertyper kan man også tilføje håndlister på altanen, som lige er prikken over i’et, når det kommer til udtryk og design. Vores håndlister fås som træ, stål, smedejern, rustfrit, messing og aluminium. Til udvendigt brug anbefaler vi hårdttræ som for eksempel mahogni.

Få en unik løsning til din altan

Vi laver helt unikke kundetilpassede løsninger, så du får lige den altan, som du går og drømmer om. Da vi oftest laver specialfremstillede løsninger, som er tilpasset kundens behov og ønsker, har vi få standardprodukter, men vi kan altid skaffe det, du ønsker. Røjle Trapper & Stål ApS er til for kunderne, og har dine behov i fokus.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi laver helt unikke og kundetilpassede løsninger​ – Vi er helt klart billigere end du tror og vi leverer og monterer i hele landet. Ring til os på 62 56 14 54 eller udfyld formularen herunder for et uforpligtende tilbud på netop din altan opgave.


Et udvalg af de altaner og balkoner vi har leveret