Ståltrapper i alle typer til private og erhverv

Røjle Trapper & Stål ApS leverer ståltrapper, som er tilpasset vores kunders ønsker og design. Derfor skal du tage stilling til hvilken type trappe, du vil have. Vi udfører vores arbejde i hele Danmark både for private kunder og erhverv. Ingen opgave er for stor eller lille til os, vi har erfaringen og kan klare alt, når det kommer til trapper.

Hvordan kan vores ståltrapper se ud?

Designmæssigt vælger og bestemmer du selv, hvordan trappen skal se. Vi har her et udvalg af de trappetyper, vi laver:

  • Ligeløbstrapper
  • Reposetrapper
  • ​Spindeltrapper
  • ​Vindeltrapper
  • ​Kvartsvingstrapper
  • ​180° svingtrapper
  • Udvendige trapper
  • Indvendige trapper

Eller går du og drømmer om en helt speciel og unik ståltrappe, så gør vi dette muligt for dig. Når det kommer til trintyper til vores ståltrapper har vi forskellige træsorter, stål, aluminium og glas. Du skal efterfølgende tage stilling til gelændertype, som fremstilles i stål, rustfrit og aluminium.

Ved udendørs produkter i stål, anbefaler vi at alle ståldele bliver varm zinket/galvaniseret, eventuelt efterfuldt af maling i en RAL farve.​​

Vi udfører også håndlister på vores ståltrapper

Vi kan også montere flotte håndlister til vores ståltrapper, så den får et flottere og lækrere udtryk. Vores håndlister fås som træ, stål, smedejern, rustfrit, messing og aluminium. Til udvendigt brug anbefaler vi hårdttræ som for eksempel mahogni.

Vi har udført ståltrapper i mange år og har derfor den nødvendige erfaring til at rådgive og vejlede dig, når det kommer til din nye trappe, så du får det bedste resultat. Vi lytter altid til vores kunder, og kommer efterfølgende med vores viden og erfaring. Vi har eksisteret siden 1973, så vi har styr på vores håndværk, som altid er udført med et højt serviceniveau og højeste kvalitet, når vi designer ståltrapper.

Hvis du vil høre nærmere om vores store udvalg af trapper, så kontakt os på telefon 62 56 14 54 eller via e-mail info@roejletrapper.dk.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Vi laver helt unikke og kundetilpassede løsninger​ – Vi er helt klart billigere end du tror og vi leverer og monterer i hele landet. Ring til os på 62 56 14 54 eller udfyld formularen herunder for et uforpligtende tilbud på netop din trappe opgave.


Et udvalg af udvendige trapper vi har leveret


Et udvalg af indvendige trapper vi har leveret