Ståltrappe – flotte ståltrapper til indendørs og udendørs brug

Trapper i stål til private og erhverv

Har du brug for en speciallavet ståltrappe enten indendørs eller udendørs? Hos Røjle Trapper & Stål ApS producerer vi trapper i stål efter dine ønsker, og vi leverer og monterer i hele landet til både private og erhvervskunder.

Vil du have en flot og holdbar trappe, der er designet og produceret med øje for detaljen og med fokus på håndværk og kvalitet, så er en trappe i stål fra Røjle Trapper & Stål ApS et godt valg. Vi udfører vores håndværk med stolthed og stor præcision, og det betyder, at vi kan levere nøjagtig den trappe, du har brug. Det gælder uanset, om det er til en privat bolig, virksomhed, institution eller til en boligforening – alle kunder er velkomne, og ingen opgave er for stor eller lille til os.

Ved du endnu ikke, hvordan trappen skal se ud eller hvilke materialer, den skal produceres i, kan vi rådgive og vejlede helt fra den første streg på tegningen. Vores mange års erfaring med produktion af ståltrapper gør, at vi ved, hvad der skal til for at skabe en flot, sikker og holdbar løsning, hvad enten trappen skal monteres udendørs eller indendørs.

Forskellige trappetyper tilpasset dine behov

Der findes forskellige trappetyper, du kan tage udgangspunk i, når du skal definere, hvordan din kommende ståltrappe skal se ud – for eksempel:

  • Ligeløbstrapper
  • Spindeltrapper
  • Vindeltrapper
  • Kvartsvingstrapper
  • Halvsvingstrapper
  • Trapper med repos
  • Brandtrapper

Løsningen tilpasses dine ønsker i forhold til design og materialer, så du får en trappe, der matcher både arkitektur og personlig smag. Trinene kan udfærdiges i forskellige træsorter, stål, aluminium eller glas, og det samme gør sig gældende for gelænderet, ligesom vi også udfører håndlister i forskellige materialer.

Udendørs ståltrappe til private og erhverv

Skal du bruge en udvendig ståltrappe for at lette adgangen til din bolig, terrasse eller altan, kan vi hjælpe med at gøre din idé til virkelighed. Vi tilbyder opmåling, tegning, produktion og montage af din trappe, så den passer perfekt til din bolig, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Skal trappen produceres som en del af den altan, du også skal have bygget, kan vi varetage hele entreprisen – det kan du læse meget mere om på denne side.

Vores trapper er holdbare og robuste, og når du vælger en udendørs ståltrappe, får du en trappe, der kræver et minimum af vedligehold.

Er ståltrappen ikke til privat brug, leverer og monterer vi også til erhvervsvirksomheder og boligforeninger i hele landet. Vores udvendige ståltrapper anvendes i den forbindelse ofte som adgangs- eller flugtvejstrapper, brandtrapper eller industritrapper, og vi tilpasser løsningen, så den matcher jeres behov. 

Indendørs ståltrappe efter dine ønsker

Leder du efter en indvendig ståltrappe, der lever op til dine behov i forhold til udseende og materialer, så kan Røjle Trapper & Stål ApS hjælpe. Vi designer og konstruerer trappen efter dine ønsker, og vi kan kombinere ståltrappen med både glas- og trægelænder samt trin i træ, stål, klinker eller noget helt fjerde, du måtte ønske dig.

En veludført og gennemtænkt trappe glider perfekt ind i din indretning, og når trappen er produceret i stål, får du mange muligheder for at tilpasse udtrykket til arkitekturen. Det skyldes, at vangerne – den del af trappen som trinene ligger på – kan konstrueres på forskellige måder, så de fylder mere eller mindre alt efter, hvilket udtryk du ønsker. De kan endda skjules i væggen, hvis du drømmer om svævende trin. 

Håndlister til ståltrapper

Har du valgt en trappeløsning uden gelænder, har du brug for en håndliste til at fuldende resultatet, og dem leverer vi også. Vi tilbyder håndlister i træ, stål, smedejern, rustfrit stål, messing og aluminium, så det er i sidste ende kun din egen fantasi, der sætter grænserne.

Sidder trappen udvendigt, og ønsker du en håndliste i træ, anbefaler vi mahogni eller lignende hårdttræ. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning – alternativt kan du tage et kig i vores håndlistebrochure for at få et overblik over dine muligheder. Den finder du her. 

Vælg den rigtige trappe første gang

At købe en trappe er en stor investering, og det er ikke noget, du skifter ud igen lige med det samme – sandsynligvis aldrig. Derfor er det vigtigt, at du træffer den rigtige beslutning i første omgang, og det kan være svært, hvis du ikke kender alle dine muligheder.

Hos Røjle Trapper & Stål ApS rådgiver og vejleder vi vores kunder, så løsningen sidder lige i skabet. Din ståltrappe – hvad enten den sidder udendørs eller indendørs – skal passe til bygningens arkitektur, og samtidig skal den leve op til dine ønsker i forhold til udseende og materialer. Det kan være en svær balancegang, og derfor sætter vi en ære i personlig og professionel rådgivning.

Uanset om du har brug for en stor trappe, der skal lette adgangen fra terrassen til haven, en elegant trappe mellem stueplan og første sal eller en lille og pladsbesparende trappe til hemsen, så kan vi konstruere og montere den for dig – og vi garanterer dig en ståltrappe, der er produceret med fokus på håndværk, kvalitet og de små detaljer. 

Priser på trapper i stål

Der findes ikke én pris på trapper, og derfor er det ikke muligt at svare på, hvad en trappe koster, før vi har talt med dig om dine ønsker. Priserne varierer alt efter, om det er en indendørs eller en udendørs trappe, om det er en ligeløbstrappe, spindeltrappe eller kvartsvingstrappe, og om den skal være stor, lille, smal, bred eller noget helt femte.

Materialevalg og montering spiller også en rolle, og derfor er det bedste, du kan gøre, hvis du ønsker at få en pris på en trappe, at tage kontakt til Røjle Trapper & Stål ApS. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud, og vi leverer og monterer i hele landet.

Vores løsninger er altid individuelle og tilpasset kunden – private såvel som erhverv – og du kan enten give os et ring på tlf. 62 56 14 54 eller udfylde formularen nedenfor. Jo mere specifik du kan være i din beskrivelse af dine ønsker, jo bedre kan vi udarbejde et retvisende tilbud.


Et udvalg af udvendige trapper vi har leveret