Kontakt Røjle Trapper & Stål ApS

Røjle Trapper & Stål ApS
Søndenbro 21
5935 Bagenkop

Telefon: 62 56 14 54

Åbningstider:
Mandag til torsdag 07:00 – 15:45
Fredag 07:00 – 12:15
Lørdag, søndag og helligdage Lukket

E-mail: info@roejletrapper.dk​​​

faktura@roejletrapper.dk

CVR: 38682539

Kontaktpersoner:

Allan Jæger Larsen

Telefon: 31 72 14 03
ajl@roejletrapper.dk

 

Jan Jæger Larsen

Telefon: 30 69 13 41

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skal du have nye trapper – enten udendørs eller indendørs – og mangler du råd og vejledning? Måske også en pris? Du er altid velkommen til at kontakte Røjle Trapper & Stål ApS.

Det er en længere proces at få nye trapper. Det gælder uanset, om det er til dit private hjem, eller om det er byggeriet, der skal have brandtrapper, virksomheden der har brug for en industritrappe eller noget helt fjerde.

Hos Røjle Trapper & Stål ApS får du råd og vejledning gennem hele processen. Fra de første streger sættes på tegningen, til trapperne er monteret. Vi udarbejder skitser, forklarer dig om fordele og ulemper ved de forskellige materialer og kommer med løsningsforslag til de situationer, du ikke selv kan få greb om. Og vi udarbejder naturligvis et individuelt tilbud på lige netop dit projekt, så du kender den nøjagtige pris, inden vi går i gang.

Det koster ikke noget at starte en dialog, så kontakt os, hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at få en pris på nye trapper. Hellere i dag end i morgen.

Sådan tager du kontakt

Som udgangspunkt har du tre muligheder for at kontakte Røjle Trapper & Stål ApS.

  • Du kan ringe på tlf. 62 56 14 54. Her starter vi dialogen med at høre mere om dine ønsker, og vi kan give dig et groft overslag på, hvad det ønskede produkt kommer til at koste. Ønsker du at gå videre med projektet, skal vi mødes og klarlægge det nøjagtige design, de specifikke materialer og kompleksiteten af monteringen – herefter kan vi give dig den endelige pris.
  • Du kan sende en mail på info@roejletrapper.dk. Her kan du vedhæfte eventuelle tegninger af den ønskede trappe, altan etc. sammen med billeder af rummet, produktet skal placeres i, ligesom du kan beskrive dine krav til materialer m.m. Jo mere fyldestgørende din beskrivelse er, jo nærmere kan vi komme den rette pris i overslaget. Ønsker du at gå videre med en bestilling, tager vi et møde, hvor vi får alle detaljerne på plads sammen med den endelige pris.
  • Du kan udfylde vores kontaktformular her på siden. Skriv så detaljeret som muligt, så vender vi tilbage med opfølgende spørgsmål og et overslag over prisen på det produkt, du forespørger på. Ønsker du at gå videre med et samarbejde, aftaler vi et møde, hvor vi udfærdiger tegninger og materialevalg, hvorefter vi kan udarbejde den nøjagtige pris til dig.

Husk, at det altid er gratis og uforpligtende at tage kontakt. Det skader ikke at spørge, og vi laver hellere et tilbud for meget end et for lidt. 

Husk – vi er landsdækkende

Røjle Trapper og Stål ApS holder til i Bagenkop på Langeland. Selvom vi naturligvis har mange lokale kunder, skal du ikke holde dig tilbage, fordi du bor langt væk; vi leverer og monterer i hele landet.

Vores kunder er alt fra private boligejere over boligforeninger til entreprenører samt store og små virksomheder og alt derimellem. Du skal altså ikke tøve med at kontakte os – vi kan helt sikkert hjælpe dig med lige præcis det, du har brug for.