Låger, porte og hegn – alt hvad du skal til både private og erhverv

Låger, porte og hegn med eller uden automatik

Smedejernslåger i højeste kvalitet, porte og døre til brandtrapper, hegn og låger til kirkegården eller måske et stålhegn til at omkranse virksomheden – Røjle Trapper & Stål ApS klarer det hele.

Hos Røjle Trapper & Stål ApS fremstiller vi galvaniserede låger, porte og hegn til udendørs brug, og vi løser både store og små opgaver. Fra privatkunden, der mangler en låge til hegnet, over erhvervskunden, der ønsker at markere matriklens skel med et solidt hegn, til entreprenøren, der skal have branddøre til alle brandtrapperne.

Mulighederne er kort sagt uendelige, og vi fremstiller låger, porte og hegn i alle størrelser og faconer og med de udfyldninger, du har brug for.

Hegn til altan – gitter til fransk altan

Når snakken falder på hegn til altan eller gitter til fransk altan, så findes der mange forskellige udtryk. Gelænder, rækværk, afskærmning og værn er blot nogle af dem – gelænder og balkongelænder er nogle andre.

Uanset hvilket ord du bruger, kan vi lave det, du har brug for. Vi kan tegne og fremstille hegn til altaner, ligesom vi kan designe og producere gitter til franske altaner. De lodrette stænger kan udformes nøjagtigt efter dine ønsker, og vi har mange forskellige balustre på lager. Det betyder også, at vi med stor sandsynlighed kan matche dit nuværende hegn eller gitter, hvis der er dele, som skal udskiftes.

Råd og vejledning så du får det bedste resultat

Hvis du ønsker en unik smedejernslåge eller måske en skydeport med automatik, så er det ikke bare et spørgsmål om at sætte sig ned og bestille. Lågen skal passe til bygningens arkitektur, og du skal kende alle dine muligheder, før du kan træffe de rette beslutninger.

Alt det hjælper vi dig med. Vores mange års erfaring gør, at vi kan gennemskue selv de mest vanskelige omstændigheder, og vi kan på en overskuelig måde sætte dig ind i dine muligheder. På den måde ender du ikke bare med en praktisk løsning, men også med et æstetisk resultat der passer perfekt til din bolig eller de omgivelser, bygningen står i.

Lokal produktion – landsdækkende montering

Hvis du ønsker en unik smedejernslåge, en enkel port eller dør med lås, et stålhegn eller noget helt fjerde – og du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten – så er Røjle Trapper & Stål ApS et godt valg. Vi sætter en ære i det gode håndværk, og vi har mange års erfaring ved smedjen, så vi kan konstruere de dele, du har brug for.

Alle komponenter produceres lokalt på værkstedet i Bagenkop på Langeland, men vi leverer og monterer i hele landet. Vi bruger vores egne montører til arbejdet, og vi garanterer dig en høj service og et veludført stykke arbejde, uanset hvor i landet dit projekt skal monteres.

Vil du høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at ringe på tlf. 62 56 14 54, så vi kan starte en uforpligtende dialog om dit projekt. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder eller sende en mail på info@roejletrapper.dk – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.


Et udvalg af de låger og porte vi har leveret